Προϊόντα για καφέ προς (182)

ESPRO Bloom Pour Over

ESPRO Bloom Pour Over

ESPRO Bloom Pour Over
MOGIANA Βραζιλία

MOGIANA Βραζιλία

Ένα βραζιλιάνικο προφίλ που αποτυπώνει την πιο κλασική ουσία του terroir. Η Mogiana είναι μια αναπτυσσόμενη περιοχή που μας προσφέρει μια κούπα που εκφράζει φουντούκι, εσπεριδοειδή οξύτητα και βαρύ σώμα.
SENSEO DOUX *40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

SENSEO DOUX *40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

40 πακέτα x 10 μονάδες ανά παλέτα EAN: 3228470065252
MAXWELL HOUSE Διαλυτό Φίλτρο Ποιότητας 100g

MAXWELL HOUSE Διαλυτό Φίλτρο Ποιότητας 100g

MAXWELL HOUSE Διαλυτό Ποιότητα Φίλτρο 100γρ
Έγχυση Κόκκινων Φρούτων

Έγχυση Κόκκινων Φρούτων

Μια νόστιμη μίξη από μούρα elder, άνθη ιβίσκου, κομμάτια μήλου, μαύρες σταφίδες, ολόκληρες βατόμουρες, κομμάτια φράουλας, κομμάτια σμέουρου και φύλλα άγριας φράουλας. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΜΒΑΠΤΙΣΗΣ: 5 έως 12 λεπτά
DECAF Nicaragua

DECAF Nicaragua

DECAF Nicaragua
ΕΝΥΔΡΩΣΗ Mama

ΕΝΥΔΡΩΣΗ Mama

Μη διστάσετε να μας ζητήσετε σπιτικές μίξεις για να μαλακώσετε τη γεύση στην κούπα. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100° C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 10 έως 15 λεπτά
HARIO Cold Brew

HARIO Cold Brew

HARIO Cold Brew
HARIO Dripper V60

HARIO Dripper V60

HARIO Dripper V60
TASSIMO L'OR XL ΚΛΑΣΙΚΟ 16 ΚΑΨΟΥΛΕΣ 136 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ

TASSIMO L'OR XL ΚΛΑΣΙΚΟ 16 ΚΑΨΟΥΛΕΣ 136 ΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ

90 πακέτα x 5 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000366509
CHIKMAGALUR Ινδία

CHIKMAGALUR Ινδία

CHIKMAGALUR Ινδία
ΕΝΥΔΡΩΣΗ Ενέργεια

ΕΝΥΔΡΩΣΗ Ενέργεια

Αλλοτε, η μοσχοκάρυδος ήταν απίστευτα ακριβή, αλλά σήμερα βρίσκεται σε όλα τα ράφια μπαχαρικών. Ο "μακίς", ή μάζα, είναι η κοκκινωπή περιτύλιξη του καρπού του μοσχοκαρυδιά και πήρε το όνομά του επειδή αρχικά συγχέονταν με το αποξηραμένο άνθος της μοσχοκαρυδιάς. Η λεπτή και αρωματική γεύση του είναι πιο γλυκιά από αυτή της μοσχοκάρυδου και, όπως η ρίζα κουρκουμά, είναι χαρακτηριστικό των διδασκαλιών και της κουζίνας της άγιουρβέδα. Η σύνθεσή μας από κομμάτια τζίντζερ, ρίζα γλυκόριζας, κομμάτια κανέλας, λεμονόχορτο, ολόκληρες κάρδες, φέτες κουρκουμά και μακίς σας εξασφαλίζει ενέργεια και ευεξία. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100°C ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 5 έως 10 λεπτά
SENSEO ΚΛΑΣΙΚΟ X40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

SENSEO ΚΛΑΣΙΚΟ X40 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

40 πακέτα x 10 UVC ανά παλέτα EAN: 3228470065177
L'OR CLASSIQUE 25 STICKS 45g

L'OR CLASSIQUE 25 STICKS 45g

70 πακέτα x 16 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000673256
TASSIMO L'OR LONG CLASSIQUE X16D

TASSIMO L'OR LONG CLASSIQUE X16D

90 πακέτα x 5 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000539798
L'OR CLASSIQUE 80 STICKS 144g

L'OR CLASSIQUE 80 STICKS 144g

50 πακέτα x 8 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000673225
SENSEO CORSE X54 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

SENSEO CORSE X54 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

32 πακέτα x 10 μονάδες ανά παλέτα EAN: 3228470065450
Μπαχαρικό από λεμονόχορτο

Μπαχαρικό από λεμονόχορτο

Μπαχαρικό Λεμονόχορτο Ref: EPI022 Περιεχόμενο: 100 γ
L Ή ΚΑΨΟΥΛΕΣ RISTRETTO X50

L Ή ΚΑΨΟΥΛΕΣ RISTRETTO X50

72 πακέτα x 5 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000705032
Μέλι Γουαδελούπης

Μέλι Γουαδελούπης

Μέλι Γουαδελούπης Αρ.: MELY001 Περιεχόμενο: 250 γ (βάζο)
MAXWELL HOUSE Ποιότητα Φίλτρο X25 Ραβδιά

MAXWELL HOUSE Ποιότητα Φίλτρο X25 Ραβδιά

MAXWELL HOUSE Ποιότητα Φίλτρο X25 Ραβδιά
Αλεύρι μπανάνας

Αλεύρι μπανάνας

Αλεύρι Μπανάνας Αναφ.: FAR003 Περιεχόμενο: 500 γ
L Ή ΚΑΨΟΥΛΕΣ SPLENDID X50

L Ή ΚΑΨΟΥΛΕΣ SPLENDID X50

72 πακέτα x 5 μονάδες ανά παλέτα EAN: 8711000705162
100 % Αραβικά - Καφές

100 % Αραβικά - Καφές

Προερχόμενο από τις ορεινές περιοχές της Κεντρικής Αμερικής, από την Γουατεμάλα, ο καφές μας GUATEMALA είναι 100% Arabica, οι καφεόδενδροι αναπτύσσονται σε υψόμετρο ίσο ή μεγαλύτερο από 1.100 μέτρα. Συλλέγεται σε ευνοϊκές συνθήκες για την εμφάνιση ενός αραβικού καφέ που είναι λεπτός και λίγο πικρός. Είναι ένας ισορροπημένος και ήπιος καφές. Ο καφές μας GUATEMALA, με νόστιμα αρώματα μπαχαρικών και πιπεριού, έχει πραγματικά εξαιρετική γεύση. Ένα λεπτό ρόφημα με σύνθετα αρώματα που αξίζει να ανακαλύψετε.
Βιολογικός Καφές - Βιο Καφές

Βιολογικός Καφές - Βιο Καφές

Οι καλύτεροι καφέδες του κόσμου που καλλιεργούνται από τους τοπικούς παραγωγούς μας Προμηθευτής καφέ Γουατεμάλα, χονδρέμπορος καφέ Γουατεμάλα, διανομή premium καφέ Γουατεμάλα
Καφές Ρομπούστα 2

Καφές Ρομπούστα 2

Περιοχή: Temanggung, αυτό υποδηλώνει την γεωγραφική προέλευση του καφέ. Τύπος: Robusta, αυτό υποδηλώνει την ποικιλία του καφέ. Διαδικασία: Ο τύπος διαδικασίας δεν αναφέρεται στην περιγραφή. Επίπεδο υγρασίας: 11%-12%, αυτό υποδηλώνει την ποσότητα νερού που απομένει στους κόκκους καφέ μετά την επεξεργασία. Σε αυτή την περίπτωση, ο καφές έχει αποξηρανθεί φυσικά στον ήλιο. Μέγεθος οθόνης: 16-18, αυτό αναφέρεται στο μέγεθος των κόκκων καφέ που έχουν ταξινομηθεί με βάση τη διάμετρό τους. Βαθμός 2 (ελαττώματα 12-25): αυτό υποδηλώνει το επίπεδο ποιότητας του καφέ, με τον βαθμό 2 να είναι στάνταρ ποιότητας. Ο αριθμός μέσα στις παρενθέσεις υποδεικνύει τον μέγιστο αριθμό ελαττωμάτων που επιτρέπεται ανά κιλό καφέ.
Καφές Αραβικής

Καφές Αραβικής

Περιοχή: Temangging, αυτό υποδεικνύει την γεωγραφική προέλευση του καφέ. Τύπος: Arabica, αυτό υποδεικνύει την ποικιλία του καφέ. Διαδικασία: Fullwash, αυτό υποδεικνύει τη μέθοδο επεξεργασίας που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία των κόκκων καφέ μετά τη συγκομιδή. Επίπεδο υγρασίας: 11%-12%, αυτό υποδεικνύει την ποσότητα νερού που παραμένει στους κόκκους καφέ μετά την επεξεργασία. Μέγεθος οθόνης: 15-19, αυτό αναφέρεται στο μέγεθος των κόκκων καφέ που ταξινομούνται κατά διάμετρο. Βαθμός 1 (προεπιλογή 0-11): αυτό υποδεικνύει το επίπεδο ποιότητας του καφέ, με τον βαθμό 1 να είναι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας. Ο αριθμός σε παρένθεση υποδεικνύει τον μέγιστο αριθμό ελαττωμάτων που επιτρέπεται ανά λίβρα καφέ.
Καφές Αραβικά 3

Καφές Αραβικά 3

Περιοχή: Τεμάνγκουνγκ, αυτό υποδεικνύει την γεωγραφική προέλευση του καφέ. Τύπος: Αραβικά, αυτό υποδεικνύει την ποικιλία του καφέ. Διαδικασία: Πλήρης πλύση, αυτό υποδεικνύει τη μέθοδο επεξεργασίας που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία των κόκκων καφέ μετά τη συγκομιδή. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την αφαίρεση της σάρκας και της βλέννας από τους κόκκους καφέ πριν από την ξήρανση. Επίπεδο υγρασίας: 11%-12%, αυτό υποδεικνύει την ποσότητα νερού που παραμένει στους κόκκους καφέ μετά την επεξεργασία. Μέγεθος οθόνης: 15-17, αυτό αναφέρεται στο μέγεθος των κόκκων καφέ που ταξινομούνται σύμφωνα με τη διάμετρό τους. Βαθμός 3 (προεπιλογή 26-44): αυτό υποδεικνύει το επίπεδο ποιότητας του καφέ, με τον βαθμό 3 να είναι η τυπική ποιότητα.
Καφές Δίκαιου Εμπορίου

Καφές Δίκαιου Εμπορίου

Ο καφές δίκαιου εμπορίου, γνωστός επίσης ως καφές εμπορίου δίκαιου, είναι ένας καφές που παράγεται και εμπορεύεται σύμφωνα με πρότυπα δίκαιου εμπορίου. Αυτά τα πρότυπα στοχεύουν να εξασφαλίσουν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, δίκαιες τιμές για τους παραγωγούς, περιβαλλοντική βιωσιμότητα και να προωθήσουν ηθικές γεωργικές πρακτικές.
Βούτυρο κακάο από την Αφρική

Βούτυρο κακάο από την Αφρική

Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου, κυρίως από τις ποικιλίες Theobroma cacao, οι οποίες καλλιεργούνται ευρέως στην Αφρική. Το αφρικανικό βούτυρο κακάου εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητά του, την καθαρότητά του και τις μοναδικές του ιδιότητες, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.