Ένα βραζιλιάνικο προφίλ που αποτυπώνει την πιο κλασική ουσία του terroir. Η Mogiana είναι μια αναπτυσσόμενη περιοχή που μας προσφέρει μια κούπα που εκφράζει φουντούκι, εσπεριδοειδή οξύτητα και βαρύ σώμα.
Αλλοτε, η μοσχοκάρυδος ήταν απίστευτα ακριβή, αλλά σήμερα βρίσκεται σε όλα τα ράφια μπαχαρικών. Ο "μακίς", ή μάζα, είναι η κοκκινωπή περιτύλιξη του καρπού του μοσχοκαρυδιά και πήρε το όνομά του επειδή αρχικά συγχέονταν με το αποξηραμένο άνθος της μοσχοκαρυδιάς. Η λεπτή και αρωματική γεύση του είναι πιο γλυκιά από αυτή της μοσχοκάρυδου και, όπως η ρίζα κουρκουμά, είναι χαρακτηριστικό των διδασκαλιών και της κουζίνας της άγιουρβέδα.
Η σύνθεσή μας από κομμάτια τζίντζερ, ρίζα γλυκόριζας, κομμάτια κανέλας, λεμονόχορτο, ολόκληρες κάρδες, φέτες κουρκουμά και μακίς σας εξασφαλίζει ενέργεια και ευεξία.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ: 100°C
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ: 5 έως 10 λεπτά
Προερχόμενο από τις ορεινές περιοχές της Κεντρικής Αμερικής, από την Γουατεμάλα, ο καφές μας GUATEMALA είναι 100% Arabica, οι καφεόδενδροι αναπτύσσονται σε υψόμετρο ίσο ή μεγαλύτερο από 1.100 μέτρα. Συλλέγεται σε ευνοϊκές συνθήκες για την εμφάνιση ενός αραβικού καφέ που είναι λεπτός και λίγο πικρός.
Είναι ένας ισορροπημένος και ήπιος καφές. Ο καφές μας GUATEMALA, με νόστιμα αρώματα μπαχαρικών και πιπεριού, έχει πραγματικά εξαιρετική γεύση. Ένα λεπτό ρόφημα με σύνθετα αρώματα που αξίζει να ανακαλύψετε.
Οι καλύτεροι καφέδες του κόσμου που καλλιεργούνται από τους τοπικούς παραγωγούς μας
Προμηθευτής καφέ Γουατεμάλα, χονδρέμπορος καφέ Γουατεμάλα, διανομή premium καφέ Γουατεμάλα
Περιοχή: Temanggung, αυτό υποδηλώνει την γεωγραφική προέλευση του καφέ.
Τύπος: Robusta, αυτό υποδηλώνει την ποικιλία του καφέ.
Διαδικασία: Ο τύπος διαδικασίας δεν αναφέρεται στην περιγραφή.
Επίπεδο υγρασίας: 11%-12%, αυτό υποδηλώνει την ποσότητα νερού που απομένει στους κόκκους καφέ μετά την επεξεργασία. Σε αυτή την περίπτωση, ο καφές έχει αποξηρανθεί φυσικά στον ήλιο.
Μέγεθος οθόνης: 16-18, αυτό αναφέρεται στο μέγεθος των κόκκων καφέ που έχουν ταξινομηθεί με βάση τη διάμετρό τους.
Βαθμός 2 (ελαττώματα 12-25): αυτό υποδηλώνει το επίπεδο ποιότητας του καφέ, με τον βαθμό 2 να είναι στάνταρ ποιότητας. Ο αριθμός μέσα στις παρενθέσεις υποδεικνύει τον μέγιστο αριθμό ελαττωμάτων που επιτρέπεται ανά κιλό καφέ.
Περιοχή: Temangging, αυτό υποδεικνύει την γεωγραφική προέλευση του καφέ.
Τύπος: Arabica, αυτό υποδεικνύει την ποικιλία του καφέ.
Διαδικασία: Fullwash, αυτό υποδεικνύει τη μέθοδο επεξεργασίας που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία των κόκκων καφέ μετά τη συγκομιδή.
Επίπεδο υγρασίας: 11%-12%, αυτό υποδεικνύει την ποσότητα νερού που παραμένει στους κόκκους καφέ μετά την επεξεργασία.
Μέγεθος οθόνης: 15-19, αυτό αναφέρεται στο μέγεθος των κόκκων καφέ που ταξινομούνται κατά διάμετρο.
Βαθμός 1 (προεπιλογή 0-11): αυτό υποδεικνύει το επίπεδο ποιότητας του καφέ, με τον βαθμό 1 να είναι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας. Ο αριθμός σε παρένθεση υποδεικνύει τον μέγιστο αριθμό ελαττωμάτων που επιτρέπεται ανά λίβρα καφέ.
Περιοχή: Τεμάνγκουνγκ, αυτό υποδεικνύει την γεωγραφική προέλευση του καφέ.
Τύπος: Αραβικά, αυτό υποδεικνύει την ποικιλία του καφέ.
Διαδικασία: Πλήρης πλύση, αυτό υποδεικνύει τη μέθοδο επεξεργασίας που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία των κόκκων καφέ μετά τη συγκομιδή. Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει την αφαίρεση της σάρκας και της βλέννας από τους κόκκους καφέ πριν από την ξήρανση.
Επίπεδο υγρασίας: 11%-12%, αυτό υποδεικνύει την ποσότητα νερού που παραμένει στους κόκκους καφέ μετά την επεξεργασία.
Μέγεθος οθόνης: 15-17, αυτό αναφέρεται στο μέγεθος των κόκκων καφέ που ταξινομούνται σύμφωνα με τη διάμετρό τους.
Βαθμός 3 (προεπιλογή 26-44): αυτό υποδεικνύει το επίπεδο ποιότητας του καφέ, με τον βαθμό 3 να είναι η τυπική ποιότητα.
Ο καφές δίκαιου εμπορίου, γνωστός επίσης ως καφές εμπορίου δίκαιου, είναι ένας καφές που παράγεται και εμπορεύεται σύμφωνα με πρότυπα δίκαιου εμπορίου. Αυτά τα πρότυπα στοχεύουν να εξασφαλίσουν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, δίκαιες τιμές για τους παραγωγούς, περιβαλλοντική βιωσιμότητα και να προωθήσουν ηθικές γεωργικές πρακτικές.
Το βούτυρο κακάου είναι ένα φυσικό λίπος που εξάγεται από τους σπόρους κακάου, κυρίως από τις ποικιλίες Theobroma cacao, οι οποίες καλλιεργούνται ευρέως στην Αφρική. Το αφρικανικό βούτυρο κακάου εκτιμάται ιδιαίτερα για την ποιότητά του, την καθαρότητά του και τις μοναδικές του ιδιότητες, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.